Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:NEW CENTURY HOLDINGS XI, L.P
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

Tranzit

K91624020M
(T'u ofrojë kredi personave fizikë dhe juridikë, Faktoring, qiraja financiare (leasingu), këshillimi dhe shërbime ndërmjetësimi. Veç kësaj, në përputhje me legjislacionin shqiptar, shoqëria mund të )

Tiranë 85826258 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni