Skip to contentRezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Raiffeisen SEE Region Holding GmbH
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

RAIFFEISEN BANK SH.A (Ish Banka e Kursimeve)

J61911005B
(Aktivitete bankare, faktoring-un dhe financimin e transaksioneve tregtare. Veprimtarinë e ndërmjetësimit në sigurime dhe risigurime.)

Tiranë 4102829000 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni