Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Shkelqim Goga
Rezultate gjithsej: 1

KLIDA

L93602404S
(Hapje, menaxhim, shfrytëzim në fushën e bar restorante, hoteleri. Investime në fushën e pasurive të paluajtshme dhe ndërtimit, restaurimit objekte civile, industriale. Shitjen, blerjen, dhënien marrjen )

Fier ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni