Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Ylli Braka
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

B R A K A

J63112670I
(Pikë shpërndarje karburantesh, vajrash, pjesë këmbimi automjetesh (me pakicë) dhe lavazh. Tregtim i mallrave të ndryshme industriale, materiale ndërtimi, hidrosanitare dhe elektroshtëpiake, import-ekspo)

Tiranë 18168419 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni