Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:ZENIT - 06
Rezultate gjithsej: 1

Shoqëria Koncesionare Z.M.A

L81729026T
(2.1.Objekti i Shoqërisë është projektimi, financimi, ndërtimi, mobilimi, mirëmbajtja, mbikëqyrja dhe kolaudimi i pesë objekteve arsimore në Zonën Tirana 1, që përcaktohen në Kontratën e Konçesion)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni