Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Status: Ç’regjistruar
Rezultate gjithsej: 88

PLANET BAR

L81408044S
(Shoqeria do te ushtroje veprimtarine e saj ne fushen e ofrimit te sherbimeve te bar kafes.)

Tiranë ALL

Magic System

L81408041R
(Riparim i karrocerive te automjeteve nga demtimet e bresherit.)

Tiranë ALL

Distri PLUS

L02323005S
(Shoqëria do te operoj ne fushën e shërbimeve komisioner si subagjente per dhe ne emer te te treteve. Ne fushen e tregtimit, import-eksport te produkteve dhe mallrave te ndryshem si dhe te reklames dhe promoc)

Tiranë ALL

ALBI 03

K32118002L
(Studim projeketim, tregti import export dhe ndertim ne fushen e linjave elektrike ajrore dhe kabllore, centrale, HECe, rrjete inxhinierike per porte e aeroporte, telekomunikacion, remont mirembajtje transformat)

Tiranë 0 ALL

FATOS LULO

K41423044T
(Avokat.)

Tiranë ALL

Gentian Trenova

L91309056V
(Zyre avokatie.)

Tiranë ALL

ARTAN ZENELI

K31602004G
(Avokat.)

Tirane ALL

H E R M E S SHPK

K02016002S
(Telekomunikacione, eksport import, televizion, ndertimi, restorant, konsulence financiare.)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni