Skip to content

HYDRO - SALILLARI
Last change(based on NBC extract ) made on: 2023-08-16 09:25:02
JSON

Tax Registration Number: L11810008O
Administrators: Pëllumb Salillari
Scope: Ndërtimi, operimi dhe transferimi i hidrocentralit Vërtop, Berat, tek Autoriteti Kontraktues-Ministria e Ekonomisë, Tregtisë dhe Energjetikës duke përfshirë si vijon: Financimin, ndërtimin, vënien në punë të Hidrocentralit Vërtop, Berat. Prodhimin, furnizimin, transmetimin, shpërndarjen, eksportimin dhe shitjen e energjisë elektrike nga hidrocentralit Vërtop, Berat.
Other Trade Names: HYDRO - SALILLARI
Legal Form: SH.P.K Koncesionare/PPP
Foundation Year: 09/06/2011
District: Berat
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqiperi
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Parent Company / Owner: SALILLARI, një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar më datë 10.08.1994 sipas ligjeve të Republikës së Shqipërisë, me numër identifikimi në regjistrin tregtar NIPT J62903125G, me adresë në Tiranë, Vorë, Lagjja" Vorë", Rruga e Vjetër, Vorë, Marikaj, Km 1, Godina katër katëshe, Kati i tretë, Nr. 5, me administrator Lulzim Salillari dhe ortak te vetem Pëllumb Salillari (Sipas të dhënave të QKB deri më datë 11.05.2022)

Sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit te Pronarit Perfitues, date 24.02.2021, terhequr nga QKB ne daten 11.05.2022, Pronar perfitues i shoqerise me 25% te kapitalit e me teper eshte:

Pëllumb Salillari, shtetas shqiptar, i datelindjes 1958, pronar perfitues per 100% te pronesise pasi zoteron 100% te kapitalit te SALILLARI. Data e percaktimit si pronar perfitues: 09.06.2011.

Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Berat, Vërtop, Ish Reparti Ushtarak

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2018
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2022: -18 028 102,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2021: -17 034 810,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2020: -11 407 026,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2019: -4 601 305,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 17 015 518,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: -12 690 423,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 461 905,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: -1 194 792,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: -1 116 491,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: -1 035 281,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: -999 083,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2011: -778 549,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2022:13 427 813,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2021:21 468 958,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2020:20 149 440,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2019:21 542 962,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:47 950 933,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:9 219 418,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:13 927 568,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022

Worked By : A.Lala/L.Kanani