Skip to content

H.K HEC Grabova 2
Last change(based on NBC extract ) made on: 2022-05-23 13:16:10
JSON

Tax Registration Number: L72023004I
Administrators: Aurela Dollenga, Lulzim Kapllanaj
Scope: Ndërtimin, operimin dhe transferimin e hidrocentralit Grabovë 2 tek autoriteti kontraktor Ministria e Energjisë dhe Industrisë ku përfshihet financimi, ndërtimi, vënia në punë, prodhimi, furnizimi, transmetimi, shpërndarja, eksportimi dhe shitja e energjisë elektrike.
Other Trade Names: H.K HEC Grabova 2
Legal Form: SH.P.K Koncesionare/PPP
Foundation Year: 17/08/2017
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 2
Parent Company / Owner: I. HYDROPOWER është një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar më datë 03.06.2005 sipas ligjeve të Republikës së Shqipërisë, me numër identifikimi në regjistrin tregtar NIPT K51828006W, me adresë në Tiranë, Kashar, Mëzez, Autostrada Tiranë-Durrës, Km. 3, pas Universitetit Kristal, Rruga Themistokli Gërmenji, zona kadastrale nr.2679, nr.pasurie 22/14 me administrator dhe ortak te vetem Lulzim Kapllanaj (Sipas të dhënave të QKB deri më datë 23.05.2022)

II. VELLEZERIT HYSA është një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar më datë 20.02.2001 sipas ligjeve të Republikës së Shqipërisë, me numër identifikimi në regjistrin tregtar NIPT K12911201C, me adresë në Elbasan, Klos, Banjë, Fshati Banjë e Re, Klos, Bashkia Cerrik, buzë lumit Devoll, 500 m nga ura mbi lumin Devoll, zona kadastrale nr. 1093, pasuria nr. 31/50, me administrator Besnik Hysa. Ortaket e shoqerise jane: Flutura Hysa (40%), Besnik Hysa (30%), Kujtim Hysa (30%) (Sipas të dhënave të QKB deri më datë 23.05.2022).

Sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit te Pronarit Perfitues, date 25.05.2021, terhequr nga QKB ne daten 23.05.2022, Pronare perfitues te shoqerise me 25% te kapitalit e me teper jane:

Lulzim Kapllanaj, shtetas italian, i datelindjes 1984, pronar perfitues per 50% te pronesise pasi zoteron 100% te kapitalit te HYDROPOWER. Data e percaktimit si pronar perfitues: 17.08.2017

Flutura Hysa, shtetase shqiptare, i datelindjes 1973, pronar perfitues pasi zoteron 40% te kapitalit te VELLEZERIT HYSA. Data e percaktimit si pronar perfitues: 17.08.2017

Besnik Hysa, shtetas shqiptare, i datelindjes 1973, pronar perfitues pasi zoteron 30% te kapitalit te VELLEZERIT HYSA. Data e percaktimit si pronar perfitues: 17.08.2017

Kujtim Hysa, shtetas shqiptare, i datelindjes 1970, pronar perfitues pasi zoteron 30% te kapitalit te VELLEZERIT HYSA. Data e percaktimit si pronar perfitues: 17.08.2017
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 2
Male/Female: 1 Mashkull/1 Femër
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Kashar, Mëzez, Autostrada Tiranë-Durrës, Km 3, Rruga Themistokli Gërmenji, Zona Kadastrale 2679, Godina me Nr Pasurie 22/14

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2020: -1 123 922,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2019: -1 580 122,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: -1 906 548,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: -2 991 693,00
Worked By : A.Lala