Skip to content

Egnatia Hydropower
Last change(based on NBC extract ) made on: 2022-04-02 15:01:48
JSON

Tax Registration Number: L82529203M
Administrators: Paqsor Buzi
Scope: Planifikimi, ndërtimi, mirëmbajtja dhe funksionimi i hidrocentraleve në lumin Gostimë me një kapacitet të instaluar nga lartësia 130 deri në 1350 metra mbi nivelin e detit, si edhe shitja e elektricitetit të prodhuar në Shqipëri dhe jashtë saj. Shoqëria mund të kryejë çdo veprimtari tjetër tregtare të lejueshme që është e nevojshme dhe e dobishme për të përmbushur objektivin e saj.
Other Trade Names: Egnatia Hydropower
Legal Form: SH.P.K Koncesionare/PPP
Foundation Year: 22/01/2018
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqiperi
Initial Capital: 1 000,00
Shares: 2
Parent Company / Owner: G. P. G. COMPANY shpk, një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar më datë 12.01.1996 sipas ligjeve të Republikës së Shqipërisë, me numër identifikimi në regjistrin tregtar NIPT J64324443V, me adresë në Fier, Lushnje, Lagjja 18 Tetori, godinë 1 katëshe, tek nyja e prodhimit Asfalto-Betonit, pranë Rotondos së Plukut, me administrator Paqsor Buzi. Ortaket e shoqerise jane: Paqsor Buzi (50%) dhe Gezim Dani (50%) (Sipas të dhënave të QKB deri më datë 02.04.2022)

Sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit te Pronarit Perfitues, date 01.04.2021, terhequr nga QKB ne daten 02.04.2022, Pronar perfitues i shoqerise eshte:

Paqsor Buzi, shtetas Shqiptar, i datelindjes 1970, pranor perfitues per 50% te pronesise pasi zoteron 50% te kapitalit tek shoqeria G.P.G Company. Data e percaktimit si pronar perfitues: 12.12.2019.

Gëzim Dani, shtetas Shqiptar, i datelindjes 1970, pranor perfitues per 50% te pronesise pasi zoteron 50% te kapitalit tek shoqeria G.P.G Company. Data e percaktimit si pronar perfitues: 12.12.2019.
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Rruga "Rrapo Hekali", Pallati Beem Shpk, Ap. Nr.16.

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2020: -714 950,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2019: -478 128,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: -327 577,00
Worked By : A.Lala