Skip to content

Shoqëria Koncesionare Marina Rodon
Last change(based on NBC extract ) made on: 2024-04-05 12:58:40
JSON

Tax Registration Number: M12027005I
Administrators: Roland Ziu
Scope: Ndertim, financim, operim dhe transferim i Portit Turistik '' Marina Rodoni'' dhe aktiviteteve te tjera ndihmese
Other Trade Names: Shoqëria Koncesionare Marina Rodon
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 25/08/2021
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 1 000 000,00
Shares: 1
Parent Company / Owner: PRASLIN INVESTMENT, nje shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar më datë 15/11/2001 sipas ligjeve të Republikës së Shqipërisë, me numër identifikimi në regjistrin tregtar NIPT K52113007F, me adresë në Tiranë, NIKOLLA TUPE PLL 5/9, me administrator Roland Ziu dhe Elton Bojaxhi. Ortak i vetem i shoqerise eshte Roland Ziu (Sipas të dhënave të QKB deri më datë 10.04.2023)

Sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit te Pronarit Perfitues, date 14.09.2021, terhequr nga QKB ne daten 10.04.2023, Pronar perfitues te shoqerise me 25% te kapitalit e me teper jane:

Roland Ziu, shtetas shqiptar, i datelindjes 1968, pronar perfitues per 70% te pronesise pasi zoteron 100% te kapitalit te PRASLIN INVESTMENT. Data e percaktimit si pronar perfitues: 25.08.2021.

Renis Tërshana, shtetas shqiptar, i datelindjes 1971, pronar perfitues per 30% te pronesise pasi zoteron 100% te kapitalit te R & T. Data e percaktimit si pronar perfitues: 25.08.2021 (Te dhenat ne Regjistrin e Pronareve Perfitues nuk jane perditesuar me ndryshimet e fundit te ortakeve ne QKB, ku shoqeria R & T shpk eshte larguar nga ortakeria)
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Rruga Nikolla Tupe, nr. 5, kati 10, njësia administrative nr. 5

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 21.02.2022
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : A.Lala/ A.Baja / P. Nikolli