Skip to content

CN'AIR Zotëruese e disa koncesioneve Më shumë Më shumë
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-05-18 12:05:08
JSON

NIPT: 450809835
Administrator: Allee des Rameaux
Objekti i Veprimtarisë: Prodhimi dhe shfrytëzimi elektricitet, në bazë të energjisë së rinovueshme, përfshirë sigurisht edhe nëpërmjet impianteve coliene (energjinë e përfituar nga fuqia e erës). Shpërndarja, furnizimi dhe shitja e energjisë dhe produkteve të saj aksesore apo të bashkëngjitura, pjesëmarrja në çfarëdo strukture energjie të rinovueshme. Zhvillimi i çfarëdolloj projekti, studimi, shfrytëzimi dhe përmirësimi në fushën e energjisë së rinovueshme. Shoqëria mund të kryejë të gjitha operacionet që përputhen me këtë objekt, që lidhen dhe që kontribuojnë në realizimin e tij.
Forma ligjore: Shoqëri Anonime
Viti i Themelimit: 14.11.2003
Rrethi: lIon
Shteti ku vepron: Francë
Kapitali Themeltar(Lekë): 170 000 000,00
Konçesione dhe PPP: Jo
Lloji i pronësisë: Mikse (Private&Publike)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
2 Rue Andre Bonin 69004 Lion-Francë

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare