Skip to content

I.S.D.C-Dega ne Shqiperi Zotëruese e një koncesioni Më shumë
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-11-07 12:05:08
JSON

NIPT: K91609008K
Administrator: Avni Mekshi
Objekti i Veprimtarisë: Të huazoje ose të mbledhë para nëpërmjet kredive afat gjata dhe afat shkurtra, obligacioneve, lënies peng ose letër me vlere e krijuar përmes saj apo aseti prone e Kompanisë. Të blejë, shes, hipotekoje, jap me Koncesion, menaxhoje, ndërtoj, zhvilloje, zotëroje dhe kryesisht të ketë marrëdhënie tregtare me pronare të vërtetë; të blejë, të shes, ndërmjetësoj, investoje, shkëmbejë ose të përfitojë dhe të zotërojë, menaxhoje, zhvilloje, të merret me dhe ti referohet çdo bono, obligacion.
Emërtime të tjera Tregtare: I.S.D.C-Dega ne Shqiperi
Forma ligjore: Dege e shoqërisë së huaj
Viti i Themelimit: 26.03.2009
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Konçesione dhe PPP: Jo
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Rruga e Durresit, Ish Uzina Tirana, Kulla nr 3, Kati II

Adresa:
Tirane Tirane TIRANE Njesia Bashkiake Nr. 11, Rruga Dritan Hoxha, Godine me volum 7 dhe 9, kat banimi dhe sherbime dhe volum 7 dhe 10 kat zyra, me 2 kat parkim nentoke

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 4 004 902,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 1 140 921,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 744 526,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 8 378 557,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:62 805 781,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:18 854 997,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 12 064 843,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016