Skip to content

NOA ( ish "PARTNERI SHQIPTAR NE MIKROKREDI"; ish "Opportunity Albania")
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-03-22 13:37:51
JSON

NIPT: K11604002V
Administrator: Ariola Çela; Herjola Spahiu
Objekti i Veprimtarisë: i. Te jape kredi; ii. te kryeje pagesa dhe arketime; iii. te emetoje, pranoje dhe administroje instrumentat e pageses; iv. te ofroje sherbimin e kembimit te monedhave; v. te ofroje garanci te tjera ( qe nuk emertohen garanci bankare ); vi. te sherbeje si agjent financiar/rekuperues i kredive me probleme dhe konsulent ( qe nuk perfshihen ne sherbimet e parashikuara ne paragrafet 3 (a) dhe 3 (b) te nenit 26 " Per Banken e Shqiperise "; vii. te kryeje aktivitetin e qirase financiare; viii. te kryeje veprimtarine e Agjentit ne Sigurime.
Emërtime të tjera Tregtare: NOA
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 26/02/2001
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Holande
Kapitali Themeltar(Lekë): 731 838 782,00
Numri i pjesëve: 73 183
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: I. “NOA Holdings N.V. (ish “Amance Holding N.V”)”, shoqëri publike e regjistruar dhe ekzistuese sipas ligjeve të Holandës, me Numër Regjistrimi 33268765 dhe me seli në adresën Prins Bernhardplein 200, 1097 JB, Amsterdam, Holandë. (Sipas te dhenave te Kontratës së Shitblerjeve të Aksioneve datë 20.08.2010)

II. “NOA Cooperatief U.A. (ish “Cee Microfinance Holdings Cooperatief”)”, shoqëri kooperative papërgjegjësi e regjistruar dhe ekzistuese sipas ligjeve të Holandës, me Numër Regjistrimi 34379979 dhe me seli në adresën Prins Bernhardplein 200, 1097 JB, Amsterdam, Holandë. (Sipas te dhenave te Kontratës së Shitblerjeve të Aksioneve datë 20.08.2010)

Sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit te Pronarit Perfitues, depozituar në QKB date 21.10.2022, terhequr date 22.03.2024, Pronaret perfitues te subjektit “NOA”, zoterues te 25% te kapitalit e me teper, eshte:

Astrit Hana, shtetas shqiptar, i datelindjes 1940, pronar perfitues për 21.2% të kapitalit, pasi zotëron 100% të kapitalit të shoqërisë “ALAR Consulting”, e cila zotëron 41% të kapitalit të shoqërisë “BFSE Holding B.V.” dhe kjo e fundit zotëron 51.67% të kapitalit të “NOA” sha nëpërmjet “NOA Cooperatief U.A.” dhe “NOA Holding N.V” - shoqëri mëmë për 100% të kapitalit. Data e percaktimit si pronar perfitues eshte 28.07.2022.

Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Femra
Anëtarë Bordi: Elona Gjika; Herjola Spahiu; Andrew Jeffrey Walsh; Tomas Hlavac; Petr Sastinsky
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: Licencë ”Për subjekt financiar jo-bankë” -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njesia Bashkiake Nr. 5, Ruga Tish Daia, prane Komunes se Parisit, Kompleksi "Haxhiu" (Kika 2), Pallati Nr.2, Kati 1

Adresa:
1) Tirane, Rruga "Ali Demi", Pallati 67/1, Shkalla 1, Apartamenti 2
2) Tirane, Rruga ''Tish Daia'', Kompleksi ''KIKA 2'', Shkalla Nr. 11, Zyra Nr. 1
3) Tirane, Njësia Bashkiake Nr.10, Rruga e Durrësit, Pallati Nr.220, Shkalla 1, Kati 1, Ap.1/2
4) Tirane, Kamez, Bulevardi Blu, Pallati nr.328/1, perballe shkolles 9-vjeçare ''Ibrahim Rugova''
5) Tirane, Rruga "Llazi Miho", Pallati Nr.99, Hyrja 6, Kati 0, Njesia Administrative Nr.6, Kombinat
6) Tirane, Sheshi "Karl Topia", Qendra Qatar, Kulla 2, nr pasurie : Njesia 6/482-ND-N1; Kodi unik 8310057224
7) Durres, Lagjja nr.6, Rruga Aleksander Goga, Nr.213
8) Durres, Rruga Stefan Kaculini, Lagjia 17, Kompleksi "Port View", Pallati "Orion", Dyqani Nr. A03
9) Elbasan, Lagjja "Kongresi Elbasanit", Rruga "Bedri Xhomo", Pallati nr. 30
10) Pogradec, Lagjja nr.5, rruga Unaze, Godina nr.4
11) Berat, Rruga ''Antipatrea'', Godina Nr.384, Hyrja 2, Kati 0, pranë Bashkisë Berat
12) Gjirokaster, Bulevardi 18 Shatori,Nr pasurie 5/9 ZK 8541, Vol 19, FQ 231
13) Fier, Rruga "Jani Bakalli", Lagja "1 Maji", Nr.11, Kati O, ZK. 8531, Nr.pasurie 11/350-ND/N.1
14) Kukes, Lagjia Nr. 5, Rruga Dituria, perballe Gjimnazit "Havzi Nela"
15) Vlore, Lagjja Hajro Cakerri
16) Shkoder, Lagjja Vasil Shanto, Rruga Studenti, Godina Nr.2, Kati 1
17) Fier, Lagjja "Kongresi i Permetit", Ndertesa Nr.33, Hyrja Nr.5, (kati perdhe)
18) Diber ,Peshkopi, Lagjja "Gjok Doci", Bulevardi "Elez Isufi", Ndertesa 4-kateshe, Hyrja Nr. 13
19) Sarande, Lagja nr.3
20) Lezhe, Lagjja "Beslidhja", Shetitorja "Gjergj Fishta", Zone Kadastrale 8632, Nr Pasurie 7/122-N7
21) Devoll, Bilisht, Rruga “Dritëro Agolli”, Ndërtesa Nr.12, Hyrja 3, Nr.Pasurie 4/46, Zona Kadastrale Nr.1187
22) Lushnje, Lagjja Xhevdet Nepravishta Bulevardi Kryesor
23) Tirane, Bulevardi "Bajram Curri" Pallati i firmes "Amfora" (Pallati me shigjeta) Njesia nr 5, Tirane Shqiperi
24) Korçe, Rruga "Ismail Qemali", Njesia Nr.12 Korce, Shqiperi
25) Tirane, Kamez, Babrru, Qender, Rr. "Azem Galica", Babrru, Kamez, Tirane
26) Tirane, Rruga "Dibres", Objekti "AL-POINT", Kati 0, Tirane Shqiperi
27) Tirane, Rruga "Luigj Gurakuqi", prane sheshit Avni Rustemi, Kati 0, (Nr pasurie 6/11-N8), vol 62 , fq 4 , Z.K 8150) Tirane, Shqiperi
28) Tirane, Rruga "Siri Kodra", me Nr. pasurie 8/211+1-2, K.U. 8340024022, Z.K8340, Tirane Shqiperi
29) Tirane, Bulevardi Kashar, Rruga ""Stefan Shundi", "SANTARA" shpk Dyqani D0-6, Kati 0, Tirane Shqiperi

Faqja Web:
 www.noa.com.al  

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 27.04.2023
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Vendim i Gjyqtarit te Vetem, Shnderrim i Formes Ligjore date 02.03.2001
Vendim i Gjyqtarit te Vetem, Dhurim Aksionesh date 31.05.2001
Vendim i Gjyqtarit te Vetem, Shitje Aksionesh date 01.03.2002
Vendim i Gjyqtarit te Vetem, Zmadhim Kapitali date 10.07.2002
Vendim i Gjyqtarit te Vetem, Zvogelim Kapitali date 28.05.2003
Vendim i Gjyqtarit te Vetem, Zvogelim Kapitali date 19.06.2003
Vendim i Gjyqtarit te Vetem, Zmadhim Kapitali date 22.10.2003
Vendim i Gjyqtarit te Vetem, Shitje Aksionesh date 09.01.2003
Vendim i Gjyqtarit te Vetem, Zmadhim Kapitali date 09.09.2005
Kontrate Shitblerje Aksionesh date 14.08.2007
Raport i Ekspertit Kontabel, Zmadhim Kapitali date 31.03.2008
Marreveshje e Blerjes se Aksioneve, date 24.02.2010
Vendim i Aksionerit te Vetem, Zmadhim Kapitali date 11.08.2010
Kontrate Shitblerje Aksionesh date 20.08.2010
Vendim i Asamblese se Aksionereve, Zvogelim Kapitali date 31.05.2013
Vendim i Asamblese se Aksionereve date 16.09.2014, Rikorigjimi Kapitalit te dates 31.05.2013
Vendim i Keshillit Administrativ date 16.12.2016
Lista e Aksionereve te SH.A deri me date 27.04.2023
Ekstrakt Historik i Regjistrit te Pronareve Perfitues date 27.04.2023
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 14.12.2023
Ekstrakt Historik i Regjistrit te Pronareve Perfitues date 14.12.2023
Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 22.03.2024
Ekstrakt historik i regjistrit te pronareve perfitues date 22.03.2024
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2022
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2022: 471 331 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 388 092 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 330 818 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 325 590 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 210 124 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 176 556 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 163 750 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 160 633 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 20 020 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 96 544 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 41 098 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 7 253 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: -258 011 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2009: -138 241 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2022:1 690 149 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:1 300 657 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:1 247 696 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:1 147 526 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:980 461 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:900 392 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:1 052 681 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:1 067 989 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 1 089 077 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 1 023 748 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 987 686 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 1 187 883 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 1 241 711 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2009: 1 107 328 000,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022

Punuar Nga : A.Baja / P. Nikolli / A.Lala