Skip to content

ADMIR PAHUMI.
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-06-11 13:25:29
JSON

NIPT: K31412545B
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë:
Emërtime të tjera Tregtare: ADMIR PAHUMI
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 01/01/2003
Rrethi: Durres
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Me date 17.10.2017, me ane te Urdhërit Nr.31205 Prot, protokolluar nga QKB me Nr. 14782 Prot., date 20.10.2017 "Për Vënien e Sekuestros Konservative”, lëshuar nga Shoqëria Përmbarimore"Sherbimi Permbarimor FS", drejtuar QKB, është urdhëruar: Vendosja e masës sekuestro konservative ne kuotat/aktivet e pales ADMIR PAHUMI me Nipt K31412545B. Aktivet dhe kuotat e mesiperme do te qendrojne te sekuestruara deri ne nje urdher te dyte nga ana e jone.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durres, A. GOGA L.13

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 11.06.2024
Vendim per regjistrimin e personit fizik
Urdher per venien e sekuestros konservative date 17.10.2017
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani