Skip to content

DEA HYDROPOWER
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61824025K
Administrator: Gentian Priftaj
Objekti i Veprimtarisë: Ndërtimi i hidrocentraleve dhe impianteve të tjera për prodhimin e energjisë elektrike. Shfrytëzimi i tyre dhe prodhimi e tregtimi i energjisë elektrike.
Emërtime të tjera Tregtare: DEA HYDROPOWER
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 18.06.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Administrative nr.5, Rruga "Abdyl Frasheri", Vesa Center, kati 4, zyra 4/1

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare