Skip to content

CCE&Rapuni 1
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-01-13 08:55:38
JSON

NIPT: L71326003A
Administrator: Arjan Çukaj
Objekti i Veprimtarisë: Operimin, transferimin e hidrocentralit"Rapuni 1" tek autoriteti kontraktues ku perfshihet financimi, projektimi, ndertimi, venia ne pune, prodhimi, furnizimi, transmetimi, shperndarja, eksportimi dhe shitja e energjise elektrike, ne zbatim te kontrates se koncesionit si dhe cdo veprim tjeter te parashikueshem nga ligji persa i perket objektit te mesiperm.
Emërtime të tjera Tregtare: CCE&Rapuni 1
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 29/12/2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Me date 31.05.2017, me vendim te ortakut te vetem, u vendos: Pushim i Perkohshem i Aktivitetit. Statusi i Shoqerise kalon nga "Aktiv" ne "Pezulluar"
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga Brigata 8, Vila Metropolitan

Adresa:
Librazhd, Qender Librazhd, Dorez

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 13.01.2023
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja