Skip to content

Endi Zotkaj
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-24 14:02:46
JSON

NIPT: L79205401H
Administrator: Jani Kajana (Drejtues Teknik)
Objekti i Veprimtarisë: Farmaci
Emërtime të tjera Tregtare: Farmacia " ADRIEN '
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 05/06/2017
Rrethi: Poliçan
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.7.A.1.F - Farmacitë ose agjencitë farmaceutike (farmaci)
Çështje Ligjore: Me date 14.06.2017, Emerimi i Z. Jani Kajana si drejtues teknik ne farmacine " ADRIEN " per ushtrimin e aktivitetit te subjektit "
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Poliçan, Lagjja " Qender ", sheshi kryesor, godina me nr. pasurie 12/201, zona kadastrale nr.3019

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 24.05.2023
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 2 064 856,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 3 020 725,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:14 674 535,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:16 431 424,00
Punuar Nga : A.Baja