Skip to content

ALER BUS TOURS
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-09-23 12:46:17
JSON

NIPT: L86604205G
Administrator: Valmir Jonuzaj; Haxhi Rexha (Drejtues Teknik)
Objekti i Veprimtarisë: Transport kombetar e nderkombetar udhetaresh.Makina me qira, Shitje biletash, Agjensi imobiliare, Sherbime Easy-Pay
Emërtime të tjera Tregtare: ALER BUS TOURS
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 03/04/2018
Rrethi: Vlorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 500 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Meshkuj
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: 1. Vlore, Autobus Volvo AA 250 IU

2. Vlore, Autobus Benz AA 653 DL

3. Vlore, Autobus MAN i bardhe 57 vende me Targa AA 705 OT

4. Vlore, Minibus Mercedes Benz me Targa AA 116 NB

5. Vlore, Minibus Benz AA 516 TL

6. Vlore, Autobus Tip VOLVO me Targa AA 380 HK

7. Vlore, Autobus, Daimler Chrysler, Targa AA 884 YO

Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: VII.1 - Transport rrugor ndërkombëtar i udhëtarëve
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vlorë, Rruga Gjergj Aranitasi, Lagjja Bashkimi, Objekt nr.2, kati 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 23.09.2022
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Kontrate Shitje Kuotash date 07.05.2018
Kontrate Shitje Kuotash date 11.01.2022
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 4 269 548,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 20 711,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:11 480 346,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:152 654,00
Punuar Nga : A.Baja