Skip to content

Ismet Meta
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-03-18 14:32:18
JSON

NIPT: L87719901E
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Gomisteri, riparim automjetesh. Larje automjetesh dhe aksesoreve te tyre. Grumbullim pjesesh dhe automjete te demtuara
Emërtime të tjera Tregtare: ISMET META
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 19/03/2018
Rrethi: Mat
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Mat, Komsi, Rruga nacionale Burrel-Klos km 1, Ndertese private 1-kateshe Nr.5

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 18.03.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Punuar Nga : A.Baja