Skip to content

Ajlin Petrela
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-24 13:06:18
JSON

NIPT: M11319027F
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me pakice e produkteve ushqimore bio. Sherbim kateringu dhe organizime eventesh. Sipermarje te ndryshme artistike, menaxhim artistik, zhvillim audiencash, prodhim art-kulture.
Emërtime të tjera Tregtare: NEPS_I
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 19/01/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, njesia administrative 13, Rezidenca Kodra e Diellit, njesia nr 265-266, T7, KD2.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 24.05.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja