Skip to content

ULTIMATE
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-01-24 13:44:14
JSON

NIPT: M31320030J
Administrator: Jetnor Alimeti
Objekti i Veprimtarisë: Import i lendeve te para dhe materialeve ndihmesesi dhe i aksesoreve te ndryshem per prodhimin e veshjeve te trupit dhe te kembes, etj. Prodhim dhe tregetim me shumice e pakice te veshjeve te trupit dhe te kembes per gra, burra dhe per cdo moshe, etj. Eksport i prodhimit te veshjeve te trupit dhe te kembes si dhe i shitjeve on-line te tyre, etj. Çdo aktivitet tjeter te lejuar nga ligji.
Emërtime të tjera Tregtare: ULTIMATE
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 21/12/2022
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njesia Bashkiake Nr. 5, Rruga “Sami Frasheri”Nr. Pasurie 5/115-N1, Kati I.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 24.01.2023
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : P. Nikolli