Skip to content

GRAND TAXI SHPK
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-07-21 09:59:37
JSON

NIPT: M31802047U
Administrator: Genti Çoka
Objekti i Veprimtarisë: Sherbim taksi, program te veçante Busines Class me automjete te dezinjuara, furgon shërbimi dhe turizmi, sherbim taksi te nje niveli bashkohor me nje nivel te larte, shërbimi dhe trajnimi te vazhdueshem te personelit te shërbimit (shofer), operator te vazhdueshem taksi me nje pakete te përshtatshme me mbi 15 automjete ne ndihme te mbrojtjes se ambientit dhe menaxhim te vazhdueshem te tregut, pasijen e automjeteve me GPS paisjeve dhe sistemit tone hitech dergimit te mjetit duke minimizuar kohen e pritjes, blerje, shitje, marrje me qira e dhenia me qira te automjeteve dhe mjeteve te transportit ne pergjithesi. Te gjitha aktivitetet e nevojshme dhe te favorshme per te arritur qellimin e biznesit te shoqerise ne perputhje me ligjin. Servis automjetesh (autovetura, kamiona, motoçikleta etj.), riparimi dhe mirembajtja e pjeseve mekanike dhe elektrike te motorrit te mjeteve rrugore me motorr dhe rimorkiove, si dhe shitblerja e pjeseve te tyre. Ofrim sherbimi karikimi nepermjet karikuesve elektrike.
Emërtime të tjera Tregtare: GRAND TAXI
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 31/05/2023
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000,00
Numri i pjesëve: 2
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: PICK – UP, shoqëri me përgjegjësi te kufizuar e se drejtës shqiptare, themeluar me 13.09.2017, me NIPT L72115043O, me seli qendrore ne Tirane, Dajt, Rruga Mahmut Allushi, Pallati LT-03, Kati 3 dhe me perfaqesues ligjor Florian Kadiu. (Sipas Ekstraktit Historik te Shoqerise date 21.07.2023 )

Sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit te Pronarit Perfitues, date 21.07.2023, terhequr nga QKB date 21.07.2023, Pronare perfitues te subjektit GRAND TAXI SHPK janë:

Gert Haka , shtetas shqiptar lindur me 1983, pronar përfitues per 50% te kuotave te kapitalit, pasi zotëron 100% te kuotave te shoqërisë PICK – UP e cila eshte shoqëri meme per GRAND TAXI SHPK me 50% te kuotave te shoqerise.Data e përcaktimit si pronar përfitues eshte 02.06.2023.

Kujtim Kale, shtetas shqiptar lindur me 1979, pronar përfitues per 50% te kuotave te kapitalit.Data e përcaktimit si pronar përfitues eshte 02.06.2023.
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njesia Bashakiake Nr. 10, Rruga “Kristaq Mema”, Nd.2, Ap. 1, Tirane, Shqiperi

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 21.07.2023
Akti i themelimit dhe Statuti i Shoqerise
Ekstrakti Historik i Regjistrit te Pronarit Perfitues date 21.07.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani