Skip to content

Tirana Entry
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-10-24 10:32:36
JSON

NIPT: M32108023I
Administrator: Fabiola Luli
Objekti i Veprimtarisë: Sherbim hoteleri -turizem. Ofrim Sherbimi si hoteleri, akomodim me qellim pushimi dhe/ose biznesi. Hapje dhe manaxhim i hoteleve, godinave dhe ambjenteve ne te cilat ushtrohet aktivitet hotelerie. Organizim eventesh dhe konferencash. Hapja dhe manaxhimi i sallave te konferencave, asistence dhe sherbim ne mbeshtetje te hotelerise. Hapja, manaxhimi dhe funksionimi i qendrave te rekreacionit, me ose pa profil te dermo-estetikes, trajtimit te lekures dhe trupit, per masazhe, spa, mirembajtje trupore, fitness dhe pishina. Aktivitet ne fushen e qiradhenies se zyrave, ambjenteve tregtare dhe/ose pasurive te tjera te paluajtshme qe i perkasin hotelit. Kryerja e tregtimit, prodhimit dhe perpunimit te mallrave, qe kane te bejne me aktivitetin e hotelerise; Tregtim (Import – Eksport) të pajisjeve elektrike, elektronike dhe elektroshtëpiake, pajisjeve hidrosanitare, të pijeve alkoolike, dhe jo alkoolike, duhanit e-cigars, mallrave ushqimore, dermoestetike etj. Hapja e manaxhimi i bareve dhe restoranteve brenda struktures hoteliere si edhe ushtrimi i aktivitetit ne fushen e kembimit valutor dhe te mallrave te çmuar, bizhuteri, apo sende me vlere te kuotuara ne burse. Hapja dhe mbajtja e aktiviteteve te lojrave te fatit e kazinove, brenda strukturave hoteliere dhe çdo gje tjeter qe perfshijne fushat e mesiperme, te lejuara nga ligji. Marrja përsipër e hartimit të projekteve të ndryshme ndërtimore të fushave të ndryshme dhe të realizimit të ndërtimit në përgjithësi; Ndërtim në fushën e turizmit, të infrastrukturës, qendrave të biznesit. Administrim dhe mirëmbajtje të të gjithë elementëve për godinat e ndërtuara, të rikonstruktuara, sipërfaqeve urbane, rrugëve e shesheve brenda dhe jashtë kompleksve të ndryshëm ndërtimorë, administrim dhe mirëmbajtje e të gjithë elementëve për fshatrat turistikë, magazinave të ndryshme, depozitave dhe hangarëve, pistave dhe rrugëve dytësore. Aktivitete me destinacion turistik, me ose pa përdorim të ujrave, pyjeve, armëve të zjarrit, atyre të ujit, motorrëve, skafeve, barkave dhe anijeve të përmasave të ndryshme, vendqëndrimeve apo moleve të ndryshëm; Hapja, pjesëmarrja dhe ushtrimi i aktivitetit me anë dhe duke qenë pjesë e shoqërive të tjera dhe atyre off-shore; Realizimi i seminareve trajnuese, kurseve te veçanta per perdorimin e produkteve kozmetike dhe te ngjashme, si dhe trajnimeve te ndryshme ne sherbim te aktivitetit. Te kryeje cdo aktivitet tjeter qe mud te konsiderohet I dobishem ose I domosdoshem per te arritur qellimin e aktivitetit te saj.
Emërtime të tjera Tregtare: Tirana Entry
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 23/08/2023
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 30 000 000,00
Numri i pjesëve: 3
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: LTD Co, është një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar e regjistruar sipas ligjeve të Republikës së Shqipërisë me date 17.09.2014, me numër identifikimi në regjistrin tregtar NIPT L42117004B, me adresë në Tirane, Njësia Bashkiake Nr. 10, Rruga "Kajo Karafili", Zona Kadastrale 8380. dhe me përfaqësues ligjore Luçiano Koçeku, Kujtim Shtufi dhe Enea Mitrushi. (Sipas Ekstraktit Historik te Shoqerise date 24.10.2023) .

Sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit te Pronarit Perfitues, date 24.10.2023, terhequr nga QKB ne daten 24.10.2023 , Pronare perfitues te shoqerise Tirana Entry jane:

Kujtim Shtufi, shtetas shqiptar, lindur me 1966, pronar përfitues per 50% te kapitalit, pasi zotëron 33% te kapitalit ne shoqërinë Tirana Entry dhe 50% te shoqërisë LTD Co , e cila eshte shoqëri meme per Tirana Entry me 34% te kuotave te shoqërisë.Data e percaktimit si pronar perfitues eshte 23.08.2023.

Ilir Shtufi, shtetas shqiptar, lindur me 1973, pronar përfitues per 33% te kapitalit. Data e percaktimit si pronar perfitues eshte 23.08.2023.

Luçiano Koçeku, shtetas shqiptar , lindur me 1982, pronar përfitues per 13.6% te kapitalit, pasi zotëron 40% te kapitalit te shoqërisë LTD Co, e cila eshte shoqëri meme per Tirana Entry me 34% te kuotave te shoqërisë.Data e percaktimit si pronar perfitues eshte 23.08.2023.

Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Sipas Vendimit te Asamblese se Pergjithshme date 15.09.2023 eshte ndryshuar statusi i shoqerise nga aktiv ne te pezulluar.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Hotel Mercure, ne Godinen Tirana Entry, Rr. 29 Nentori, Njesia Administrative Nr.7, Tirane

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 24.10.2023
Statuti i Shoqerise
Ekstrakti Historik i Regjistrit te Pronarit Perfitues date 24.10.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani