Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Ali Fejza
Rezultate gjithsej: 1

PURE ENERGY STEBLEVA

K87922601G
(“Ndertimi, operimi dhe transferimi i hidrocentralit tek Autoriteti Kontraktues, konform normave dhe kushteve te Kontrates se Koncesionit”. <br/> <b>-------------</b> <br/> Kategoria: Sektori i Energji)

Elbasan 0 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni