Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:MECAMIDI
Rezultate gjithsej: 3

VELESHICA ENERGY

L01423028L
()

Tiranë -92463 ALL

ERPA INVEST (Ish FONDI ERPA)

L51308018A
(Aktivitete të blerjes dhe shitjes së aksioneve brenda dhe jashtë vendit, operacione tregtare dhe financiare me banka, me persona juridikë, fizikë, shoqëria mund të japë grante reale në favor të të tr)

Tiranë 551302 ALL

MAG IDROENERGY

L81814035P
(Kërkimi, zhvillimi, krijimi, konsulenca, projektimi, ndërtimi, riparimi, ndryshimi, shitja, shperndarja, instalimi, agjenci dhe/ose perfaqesi tregtare, ndihmë dhe administrim të impianteve dhe/ose njesi )

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni