Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Maksim Fejzulla
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

ERMA M.P.

K84606001N
(Projektim, ndërtim, shfrytëzim dhe transferim i hidrocentralit tek autoriteti kontraktues konform kontratës të lidhur me autoritetin kontraktues. Tregtim i energjisë elektrike. Çdo veprimtari tjetër që )

Korçë 21030451 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni