Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:PRIMUS ADRIATIC d.o.o.
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

PRIMUS ALBANIA (Ish JEHONA SOFTWARE)

L42202028V
(1.Analizimi i informacionit dhe proceseve të punës, shqyrtimi i nevojave në fushën e TIK si dhe projektimi i zgjidhjeve kompjuterike në fushën e TIK (hardware, networking, programe kompjuterike "software")

Tiranë 3786101 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni