Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Shefikat Ngjela
Rezultate gjithsej: 4

Mbi 1000000 Fitim 2015

SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP (Ish SIGMA INTERALBANIAN VIENNA INSURANCE GROUP, Ish SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP, Ish S I G M A)

J91329003O
(Sigurimi ndaj dëmeve dhe risigurime.)

Tiranë 55335000 ALL

TEODORI 2003

K42301006L
(Ndërtimi i hidrocentraleve Ternovë dhe Zalli Bulqizë, sipas parametrave të përcaktuar në marrëveshjen e miratuar me VKM nr. 556, datë 01.08.2003, të ndryshuar, si dhe shfrytëzimit optimal tekniko-ekon)

Tiranë ALL

TETRAGON CONSTRUCTION

M22330034A
(Ushtrimin e aktivitetit per investim dhe ndërtim objektesh shumë katëshe, rezidenciale, rrugësh, rikonstruksione, punime hidraulike, elektrike, punime gipsi, suvatime, sisteme ngrohje-ftohje etj; Ushtrim)

Tirane ALL

INVEST CONSTRUCTION & INDUSTRIES

M31528038E
(1.Investimi dhe ndertim I pasurive te paluajtshme si Apartamente,Godina banimi,Komplekse Rezidenciale,Rezidenca Turistike,Troje,Toka,Ambjente sherbimi Tregetare,Industriale,Lokale,Dyqane.Real Estate,Shit-Bl)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni