Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Shyqyr Kotorri
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

KOTORRI-SL

K81911019U
(Veprimtari në fushën e ndërtimit, projektimit dhe investimit në ndërtim, etj. Tregëti hidrokarburesh me pakicë. Shërbim karoatreci dhe parkim. Bar - Kafe. <br/> <b>-------------</b> <br/> Kategoria: S)

Tiranë 2270451 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni