Skip to content

Technical Planning&Development
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-10-12 14:21:50
JSON

NIPT: L61510014I
Administrator: Mirlinda Rusi, Athanasios Pagonis, Erjon Çobani
Objekti i Veprimtarisë: Fushat kryesore të veprimtarisë së shoqërisë janë: Hartim i studimeve masterplaneve të zhvillimit të rajoneve dhe atyre kombëtare; Hartim të planeve urbanistike të Bashkive, në konformitet me Ligjin e Planifikimit të territorit; Hartimi i Planeve të detajuara, në konformitet me Ligjin e Planifikimit të territorit; Hartimi i projekteve arkitektonike për zona rezidenciale banimi, hoteleri, ndërtesa administrative, aktivitetet tregtare, rehabilitim zonave industriale dhe trashëgimisë kulturore, objekteve industriale dhe shërbimi; Hartimin e studimeve mjedisore strategjike dhe ndikimit në mjedis; Supervizion të punimeve të ndërtimit të objekteve rezidenciale dhe objekteve të tjera publike dhe industriale.
Emërtime të tjera Tregtare: TP&Development
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 04.03.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri, Greqi
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 3
Femër/Mashkull: 1F/2M
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Bashkiake Nr. 5, Rruga "Sami Frasheri", Pallati 24/1, Kati 4, Ap. 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 12.10.2020
Akti i themelimit
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2020
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 663 963,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 925 138,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: -765 034,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:23 036 800,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:6 697 600,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:6 636 451,00
Punuar Nga : A.Lala