Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Astrit Isa
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

LARTI - SHPK

J94316024A
(Import eksport dhe tregtim te artikujve te ndryshem. Transport te mallrave te te gjitha llojeve. Punime druri, zdrukthtarie, mobilje, orendi,ndertim te objekteve te ndryshme bujqesore,industriale e godina banim)

Korce 71447854 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni