Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Bardhyl Këllezi
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

TE ELECTRONICS

L41307020G
(Shitblerje me shumicë e pakicë e fotokopjeve, printerëve, kompjuterëve, makina shkrimi të çfarëdo lloji, kondicionerë, elektro - shtëpiake, etj. të këtij lloji si dhe pjesëve të tyre të këmbimit,)

Tiranë 1165879 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni