Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Donald Lushi
Rezultate gjithsej: 1

SOFTOPTECH

M02319011U
(Dizenjim dhe zhvillim aplikacionesh mobile, Dizenjim dhe zhvillim web, Integrim dhe mirembajtje sistemesh, Arkitekture informacion, Dizajn vizual dhe bashkeveprues, Arkitekture per cloud, Migrim aplikacionesh n)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni