Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Ervin Aliu
Rezultate gjithsej: 1

AGB 3 (Ish Clean & Construction)

L22321003R
(Ne fushen e Ndertimeve, Restaurimeve dhe rikonstruksioneve te objekteve civile, ushtarake, industriale, tregtare, turistike, shendetesore, kulturore, sportive, vepra kullimi e vaditje, infrastrukture, sherbime )

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni