Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Koço Kokëdhima
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

BOJA TIRANA (Ish-BOJA LLAQE)

J61817074A
(Prodhim tregtim të bojrave e llakëve të ngjyrave dhe ambalazheve të ndryshme si bojra vaji, bojra zmalto alkide, bojra hidromat, të trafikut rrugor etj. Dhënien me qira të pronave të paluajtshme në pro)

Tiranë 1142009 ALL

PRODH.MAT.NDERTIMI 

K02727219I
(Prodhim materiale ndërtimi, import lëndësh të para e materiale ndihmëse, punim zdrukthëtarie, prodhim materiale inertes, përpunim hekuri e parafabrikate të ndryshme, eksport, prodhim traversash, transpo)

Elbasan -3486716 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni