Skip to contentRezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Kristo Naçi
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

AGNA

J62903631L
(Import eksport të mallrave industriale e ushqimore, materiale ndërtimi, prodhime bujqësore e blegtorale, prodhim e shitje pije alkoolike, pjese këmbimi, tregtimin e tyre me shumicë e pakicë si dhe transpo)

Gjirokastër 611290314 ALL

Mbi 1000000 Fitim 2015

Banka Societe Generale Albania (Ish Banka Popullore)

K41424801U
(a. Pranimi i depozitave monetare ose i fondeve të tjera të riparueshme nga publiku dhe përdorimi i tyre për dhënie kredie e vendosje në emër dhe për llogari të vet. b. Dhënie huash të të gjitha lloj)

Tiranë 335850000 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni