Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:SICPA SA
Rezultate gjithsej: 1

SICPA Security Solutions Albania

L02120032R
(Krijimin dhe mirëmbajtjen e një qendre prodhimi të përqëndruar në ambientet që do të jepen nga autoriteti kontraktor, siç përcaktohet në marrëveshjen e konçesionit. Dizenjimi, zhvillimi, krijimi, p)

Tiranë -28851083 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni