Skip to content

FRIENDS
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-09-16 11:02:31
JSON

NIPT: K54507401N
Administrator: Dalip Senka
Objekti i Veprimtarisë: Krijim dhe hapje e parqeve te lojrave per femije dhe per grupmosha te tjera. Krijim dhe hapje e terreneve sportive te hapura e te mbyllura. Krijim dhe hapja e sallave te lojrave te ndryshme. Krijim dhe sistemim i parqeve, lulishteve dhe ambienteve te tjera clodhese. Administrimi i parqeve dhe lojrave per femije dhe grupmosha te tjera, administrimi i terreneve sportive te hapura e te mbyllura. Eksportimimportim konfeksione. Hoteleri. Autoservis. Shitblerje automjetesh te tonazheve te nryshme. Bar - kafe. Piceri.Shitje dere me dere, shperndarje ushqime, delivery.
Emërtime të tjera Tregtare: FRIENDS
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 18/09/2001
Rrethi: Lushnje
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 72 600 000,00
Numri i pjesëve: 72 600
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier Lushnje Lagjja Kongresi i Lushnjes, Bulevardi Kongresi,godine 1 kateshe me Nr.pasurie 18/4, zone kadastrale me Nr.8571

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 16.09.2023
Akt Krijimi dhe Statuti i Shoqërisë
Vendim i Asamblesë së Ortakëve, Zmadhim Kapitali datë 24.09.2008
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare 2010
Pasqyrat Financiare 2011
Pasqyrat Financiare 2013
Pasqyrat Financiare 2014
Pasqyrat Financiare 2015
Pasqyrat Financiare 2016
Pasqyrat Financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyrat Financiare 2022
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2022: 667 937,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 715 083,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 1 168 623,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 2 056 798,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 1 950 073,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 3 102 637,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 2 320 282,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 1 671 780,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 441 193,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 394 788,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 1 005 572,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 188 768,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 665 289,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2009: 715 250,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2022:9 962 105,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:10 632 421,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:18 142 583,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:31 801 047,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:26 135 265,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:30 021 877,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:22 929 843,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:14 212 188,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 6 427 451,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 5 084 479,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 7 764 620,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 7 581 554,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 3 781 342,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2009: 4 209 344,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022

Punuar Nga : P. Nikolli