Skip to content

KORÇA PHOTOVOLTAIC PARK
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-08-09 14:07:35
JSON

NIPT: L97026601B
Administrator: Edmond Zalla
Objekti i Veprimtarisë: Implementimi dhe menaxhimi i projekteve gjeneruese të energjisë elektike fotovoltaike, dhe gjithë llojeve të tjera të prodhimit të energjisë dhe veprave ndihmëse ne Zonën e Devollit, Bashkia Bilisht, dhe në gjithë territorin e Shqipërisë. Prodhim Energjie Fotovoltaike, Hidrike, Solare, etj. Shit-Blerje Energjie Fotovoltaike, Solare, Hidrike, etj. Import- Eksport të të gjitha llojeve të materialeve dhe transport . Aplikimi dhe marrja nga Qeveria Shqiptare apo Institucionet e Shtetit Shqiptar i të gjitha lejeve dhe licensave të cilat mundësojne zhvillimin e këtij aktiviteti në mënyrë të qetë dhe në përputhje me kuadrin ligjor në Republikën e Shqipërisë. Shoqëria ka të drejtë të ushtrojë cdo lloj aktiviteti të parashikuar nga ligji në përputhje me rregullat e dispozitat në fuqi. Shoqëria do të ushtrojë aktivitetin e saj në bazë të autorizimeve dhe/ose lejeve përkatëse të lëshuara nga organet kompetente të fushës.
Emërtime të tjera Tregtare: KORÇA PHOTOVOLTAIC PARK
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 13/08/2019
Rrethi: Korçë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 30 000 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Korçë, Bilisht Devoll, Rruga e Fshatit Tren Km 1, Parku Fotovoltaik

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit tregtar date 19.11.2019
Statuti I Shoqerise
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 09.08.2023
Kontratë Shitje Kuote Kapitali datë 22.05.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2022
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2022: -2 692 314,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: -2 042 166,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: -320 921,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: -109 836,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2022:3 766 440,00
Punuar Nga : L.Kanani / P. Nikolli