Skip to content

Tirana Entry Business Center
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-10-30 11:20:03
JSON

NIPT: M32120037P
Administrator: Fabiola Luli
Objekti i Veprimtarisë: Sherbim hoteleri -turizem. Ofrim Sherbimi si hoteleri, akomodim me qellim pushimi dhe/ose biznesi. Hapje dhe manaxhim i hoteleve, godinave dhe ambjenteve ne te cilat ushtrohet aktivitet hotelerie. Organizim eventesh dhe konferencash. Hapja dhe manaxhimi i sallave te konferencave, asistence dhe sherbim ne mbeshtetje te hotelerise. Hapja, manaxhimi dhe funksionimi i qendrave te rekreacionit, me ose pa profil te dermo-estetikes, trajtimit te lekures dhe trupit, per masazhe, spa, mirembajtje trupore, fitness dhe pishina. Aktivitet ne fushen e qiradhenies se zyrave, ambjenteve tregtare dhe/ose pasurive te tjera te paluajtshme qe i perkasin hotelit. Kryerja e tregtimit, prodhimit dhe perpunimit te mallrave, qe kane te bejne me aktivitetin e hotelerise; Tregtim (Import – Eksport) të pajisjeve elektrike, elektronike dhe elektroshtëpiake, pajisjeve hidrosanitare, të pijeve alkoolike, dhe jo alkoolike, duhanit e-cigars, mallrave ushqimore, dermoestetike etj. Hapja e manaxhimi i bareve dhe restoranteve brenda struktures hoteliere si edhe ushtrimi i aktivitetit ne fushen e kembimit valutor dhe te mallrave te çmuar, bizhuteri, apo sende me vlere te kuotuara ne burse. Hapja dhe mbajtja e aktiviteteve te lojrave te fatit e kazinove, brenda strukturave hoteliere dhe çdo gje tjeter qe perfshijne fushat e mesiperme, te lejuara nga ligji. Marrja përsipër e hartimit të projekteve të ndryshme ndërtimore të fushave të ndryshme dhe të realizimit të ndërtimit në përgjithësi; Ndërtim në fushën e turizmit, të infrastrukturës, qendrave të biznesit. Administrim dhe mirëmbajtje të të gjithë elementëve për godinat e ndërtuara, të rikonstruktuara, sipërfaqeve urbane, rrugëve e shesheve brenda dhe jashtë kompleksve të ndryshëm ndërtimorë, administrim dhe mirëmbajtje e të gjithë elementëve për fshatrat turistikë, magazinave të ndryshme, depozitave dhe hangarëve, pistave dhe rrugëve dytësore. Aktivitete me destinacion turistik, me ose pa përdorim të ujrave, pyjeve, armëve të zjarrit, atyre të ujit, motorrëve, skafeve, barkave dhe anijeve të përmasave të ndryshme, vendqëndrimeve apo moleve të ndryshëm; Hapja, pjesëmarrja dhe ushtrimi i aktivitetit me anë dhe duke qenë pjesë e shoqërive të tjera dhe atyre off-shore; Realizimi i seminareve trajnuese, kurseve te veçanta per perdorimin e produkteve kozmetike dhe te ngjashme, si dhe trajnimeve te ndryshme ne sherbim te aktivitetit.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 15/09/2023
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 35 000 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rr. “29 Nentori”, Njesia Administrative Nr.7, Zona Kadastrale 2679, pasuria nr.440/454, Tirane

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 30.10.2023
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani