Skip to content
Ndërtimi dhe operimi i Hidrocentralit Boronec

HEC Boronecit
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-04-08 10:23:48

NIPT: L91501016F
Administrator: Yauhen Haravik
Objekti i Veprimtarisë: Ndërtim Hidrocentrali; Prodhim dhe shitje energjie nga burime të rinovueshme.
Emërtime të tjera Tregtare: HEC Boronecit
Forma ligjore: SH.P.K Koncesionare/PPP
Viti i Themelimit: 26/02/2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Bjellorusi, Gjeorgji
Kapitali Themeltar(Lekë): 625 000,00
Numri i pjesëve: 3
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: DM Energy LLC, një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, me numër identifikimi Nr. 405188130, me seli në Gjeorgji, Tbilisi, Vake-Saburtalo district, Tavkhelidze str. Bl. 1, apt. 206 (Sipas aktit të themelimit dhe statutit të shoqërisë “Hec Boronecit” shpk, datë 26.02.2019, të dorëzuar në QKB)

Subjekti juridik Hec Boronecit nuk ka regjistruar te dhena ne Regjistrin e Pronareve Perfitues
Konçesione dhe PPP: Po
Lloji i pronësisë: PPP - Partneritet Publik Privat
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Më datë 24.04.2019, me vendim te administratorit të shoqërisë, u pezullua veprimtaria ekonomike tregtare e shoqërisë HEC Boronecit shpk. Statusi i shoqërisë kaloi nga “Aktiv” në “Pezulluar”.
Ndryshime
Lloji i Kontratës: Kontratë Pune
Fusha e Veprimtarisë: Energji ose gaz
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia Bashkiake Nr.2, Rruga Themistokli Germenji, Pallati Pegaso, Kati 7, Ap.30

Akte/Marrëveshje Koncesionare: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 15.03.2022
Statuti I shoqerise
Vendimi I administratorit per pezullimin e veprimtarise 24.04.2019
Te dhenat e subjektit HEC Boronecit ne Regjistrin e Pronareve Perfitues, date 18.05.2022
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 08.04.2024
Dokumenta Financiare:
Njoftime Prokurime Publike:
Informacione Financiare

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

Koncesionare të tjera


HEC QUKU
Tiranë
D 6
Tiranë
KUKUR ENERGY
Tiranë
LU & CO ECO ENERGY 2011
Dibër
Punuar Nga : A.Lala/L.Kanani