Skip to content

BANKA E TIRANES
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-02-19 13:01:38
JSON

NIPT: J61924008V
Administrator: Dritan Mustafa
Objekti i Veprimtarisë: Bankë
Emërtime të tjera Tregtare: BANKA E TIRANES
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 20.10.1995
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri, Maqedonia e Veriut
Kapitali Themeltar(Lekë): 2 147 483 647,00
Numri i pjesëve: 501 975
Shoqëri Mëmë për këtë Subjekt: I. BALFIN, një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar më datë 11.09.2007 sipas ligjeve të Republikës së Shqipërisë, me numër identifikimi biznesi NIPT K72223031K, me adresë në Tiranë, Njësia bashkiake nr. 2, Rruga Papa Gjon Pali II, Ndërtesa Nr. 12, Kati 11, Zyra nr. 1206, Kodi Postar 1010, me administratore Edlira Muka. Aktualisht ka status aktiv (Sipas të dhënave të QKB deri më datë 29.03.2019).

II. KOMERCIJALNA BANKA AD SKOPJE, një shoqëri me numër korporate 4065573, me seli në Orce Nikolov RR. Nr. 3, 1000 Shkup, Maqedoni (Sipas marrëveshjes për kalimin e aksioneve, datë 28.02.2019, të dorëzuar në QKB).
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Ernst Westeke, Periklis Drougkas, Steven Gordon Grunerud, Dritan Mustafa, Hubert Philippe De Saint
Të punësuar: Më 31 dhjetor 2018 Banka ka 430 punonjës
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: Nr. 1, datë 25.06.2010 - Shoqëri brokerimi në letra me vlerë të qeverisë të RSH në bursë dhe në tregun me pakicë -
Nr. 7, datë 12.09.1996 - Liçencë “Për të ushtruar veprimtari bankare dhe financiare në Republikën e Shqipërisë” -
Çështje Ligjore: I. Më datë 24.06.2016, me anë të urdhërit Nr. 321 Prot, Nr. 76 Dosje, lëshuar nga përmbaruesi gjyqësor Andi Kocaqi, u vendos sekuestro mbi aktivet e debitorit “Banka e Tiranës” sh.a deri në një urdhër të dytë të Përmbaruesit gjyqësor.

II. Më datë 01.07.2016, me anë të urdhërit Nr. 332 Prot., lëshuar nga përmbaruesi gjyqësor privat Andi Kocaqi, u hoq masa e sekuestros konservative, të vendosur me anë të shkresës Nr. 321 Prot., datë 24.06.2016 pranë Qendrës Kombëtare të Biznesit.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga Ibrahim Rugova

Adresa:
1) Vlorë, Ksamil, Lagjia Nr.3, Rruga Nacionale Butrinti, Nr. 80 Vlorë
2) Sarandë, Rruga Abedin Dino, Nr. 2
3) Lezhë, Lagjja Skenderbeg, Rruga Frang Bardhi, Objekti 2
4) Tiranë, Kavajë, KAVAJË, Lagjja nr.2, Rruga Josif Buda, Banese private, nr.4286
5) Tiranë, Rruga Ferit Xhajko, Pranë Ish-Uzinës 4 "DINAMO"
6) Gjirokastër, Përmet, Ish Turizmi
7) Fier, Lagjja Kongresi i Përmetit, Bulevardi Jakov Xoxa
8) Tiranë, Rruga e Kavajës, Njësi Tregtare, Kati Përdhe, Shkalla A, Aksi 13,16 : B,C, të Objektit Godinë Banimi dhe Shërbimi 9 Kate, Tiranë
9) Korçë, Bilisht BILISHT Lagjja nr. 3, Rruga Superstrada e Devollit, Pallati 29, Nr. 1
10) Korçë, Lagjja nr. 7, Rruga 6 Dëshmoret, Pallati 14, H. 2, Kodi postar 7001
11) Tiranë, Njësia Administrative Nr. 3, Rruga Arkitekt Kasemi, Ndërtesa Nr.4, Kodi Postar 1005
Gjirokastër, Bulevardi 18 Shatori, Nd. 16, Kodi postar 6001
12) Tiranë, Njësia Administrative Nr. 5, Rruga Dhimitër S.Shuteriqi, Ndërtesa Nr.1, Kodi Postar 1022 Tiranë, Bulevardi Zogu i I, Nr.55/1
13) Vlorë, Lagjja Pavarësia, Bulevardi Ismail Qemali, kodi 4164496007
14) Durrës, Shijak, LAGJIA POPULLORE
15) Fier, Lushnje, Njësia Administrative Nr. 3, Lagja Skënder Libohova, Sheshi Bashkia
16) Tiranë, RR. HAMDI CENOIMERI KOMBINAT
17) Durrës, Rruga Egnatia, Nr.109
18) Tiranë, Vorë, Rruga Rinia, Ndërtesa nr. 9
19) Elbasan, Bulevardi Aqif Pasha, Pallati nr. 10, kati i parë, kodi nr. 3
20) Shkodër, Rruga "Kol Idromeno", Shkodër
21) Tiranë, Njësia Administrative Nr. 2, Rruga Luigj Gurakuqi, Ndërtesa Nr.8, Kodi Postar 1017
22) Lezhë, Laç, Lagjia nr. 3
23) Tiranë, Rruga e Kavajës, Njësia Administrative nr. 7, Kodi postar 1001, Nr. ndërtesë 173
24) Tiranë, Kamëz, Bulevardi Blu, Lagjja nr. 3, Objekti nr. 277
25) Berat, Lagjja 28 Nëntori, Rruga Antipatrea, Nr. 003
26) Tiranë, Njësia Administrative Nr.7, Rruga e 5 Durrësit, Ndërtesa Nr.75, Kodi Postar 1023
27) Tiranë, Kashar, Autostrada Tiranë-Durrës, Km. 2, Tirana Bankë Dega Autostrade, Zona Kadastrale 2679, Nr.pasurie 66/30
28) Elbasan, Librazhd, Sheshi Gjorg Golemi, Pallati nr. 22, Kati i parë
29) Tiranë, Kavajë, LAGJA NR. 3
30) Korçë, Pogradec, Lagjja nr. 1, Rruga Reshit Collaku, Godina nr. 49
31) Kukës, Rruga Islam Spahia, Lagjja nr. 6

Adresa Email:
info@tiranabank.al

Telefoni:
042269616/7/8

Faqja Web:
https://www.tiranabank.al/

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar (19.02.2020)
Dokumenta te ndryshem (Vendimet e asamblese, vendimet e gjykates)
Marreveshja per kalimin e aksioneve ndermjet Piraues Bank SA dhe bleresve Balfin shpk, Komercijalna Banka Ad Skopje (28.02.2019)
Marreveshja per kalimin e aksioneve ndermjet Balfin shpk dhe Ioannis Tzivelis (28.02.2019)
Vendimi I asamblese per rritjen e kapitalit 17.08.2018
Kontrate per blerje aksionesh (12 aksionere te rinj) date 19.11.1998
Kontrate per blerje aksionesh ndermjet Piraues Bank dhe Panagiotis Bitros
Kontrate per blerje aksionesh ndermjet Piraues Bank dhe Datamedia
Kontrate per blerje aksionesh ndermjet Piraues Bank dhe Vassilios Fourlis
Kontrate per blerje aksionesh ndermjet Piraues Bank dhe Solomon Kapetas
Kontrate per blerje aksionesh ndermjet Piraues Bank dhe Pacora Ltd
Kontrate per blerje aksionesh ndermjet Piraues Bank dhe Stavros Papageorgiou
Kontrate per blerje aksionesh ndermjet Piraues Bank dhe Sam Fais
Kontrate per blerje aksionesh ndermjet Piraues Bank dhe Theodoros Vasilakis
Statuti dhe Akti I themelimit te Tirana Bank
Kontrate per blerje aksionesh ndermjet Piraues Bank dhe Dafnila S.A
Kontrate per blerje aksionesh ndermjet Piraues Bank dhe Nikolaos Remantas
Vendimi I asamblese per rritje kapitali 07.01.2009
Vendimi I asamblese per rritje kapitali 13.10.2008
Vendimi I asamblese per rritje kapitali 07.12.2010
Vendimi I asamblese per rritje kapitali 27.11.2009
Vendimi I asamblese per rritje kapitali 09.09.2013
Vendimi I asamblese per zvogelim kapitali 17.08.2018
Vendimi I asamblese per rritje kapitali 16.12.2011
Ekstrakt historik I regjistrit tregtar (29.03.2019)
Dokumenta te ndryshem (Vendimet e asamblese, vendimet e gjykates)
Marreveshja per kalimin e aksioneve ndermjet Piraues Bank SA dhe bleresve Balfin shpk, Komercijalna Banka Ad Skopje (28.02.2019)
Marreveshja per kalimin e aksioneve ndermjet Balfin shpk dhe Ioannis Tzivelis (28.02.2019)
Vendimi I asamblese per rritjen e kapitalit 17.08.2018
Kontrate per blerje aksionesh (12 aksionere te rinj) date 19.11.1998
Kontrate per blerje aksionesh ndermjet Piraues Bank dhe Panagiotis Bitros
Kontrate per blerje aksionesh ndermjet Piraues Bank dhe Datamedia
Kontrate per blerje aksionesh ndermjet Piraues Bank dhe Vassilios Fourlis
Kontrate per blerje aksionesh ndermjet Piraues Bank dhe Solomon Kapetas
Kontrate per blerje aksionesh ndermjet Piraues Bank dhe Pacora Ltd
Kontrate per blerje aksionesh ndermjet Piraues Bank dhe Stavros Papageorgiou
Kontrate per blerje aksionesh ndermjet Piraues Bank dhe Sam Fais
Kontrate per blerje aksionesh ndermjet Piraues Bank dhe Theodoros Vasilakis
Statuti dhe Akti I themelimit te Tirana Bank
Kontrate per blerje aksionesh ndermjet Piraues Bank dhe Dafnila S.A
Kontrate per blerje aksionesh ndermjet Piraues Bank dhe Nikolaos Remantas
Vendimi I asamblese per rritje kapitali 07.01.2009
Vendimi I asamblese per rritje kapitali 13.10.2008
Vendimi I asamblese per rritje kapitali 07.12.2010
Vendimi I asamblese per rritje kapitali 27.11.2009
Vendimi I asamblese per rritje kapitali 09.09.2013
Vendimi I asamblese per zvogelim kapitali 17.08.2018
Vendimi I asamblese per rritje kapitali 16.12.2011
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyrat financiare 2018
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: -1 627 236 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 78 872 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: -523 798 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: -3 356 726 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -761 004 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -1 333 772 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: -196 984 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:1 983 332 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:2 279 729 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:2 347 690 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:2 310 451 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 2 966 760 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 2 247 111 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 3 326 825 000,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018

Punuar Nga : A.Lala