Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Astrit Kamberi
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

ALB - EDIL

K81513046P
(Ndërtime civile, industriale, investime në ndertim, import export, tregëti.)

Tiranë 8807610 ALL

KADI HOLDING

L91411031D
(Import-eksport, tregtim me shumicë e pakicë i materialeve të ndërtimit, ushqimore, blegtorale, industriale, konfeksione. Prodhimin, tregtimin dhe transportimin e materialeve inerte, si: rëra, zhavorre, gur)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni