Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Daniel Gjoni
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

SFERASTUDIO

L42311015P
(Projektime dhe studime urbanistike. Projektime e ndertime civile, industriale, turistike, bujqësore. Studime ambjentale dhe vlerësim të ndikimit në mjedis. Projektime interieresh.Projektim peisazhi e sistem)

Tiranë 5643164 ALL

Magnific

L61801027D
(Shërbime estetike dhe shplodhese në qendër (sallon) bukurie, SPA, trajtime estetike dhe dermatologjike, tregtim artikujsh kozmetike dhe veprimtari të tjera në fushën e estetikës dhe rekreacionit, si edhe)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni