Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Pandeli Garo
Rezultate gjithsej: 4

Credins Leasing

K11717006G
(Të japë kredi. Të ofrojë shërbimin e pagesave dhe të arkëtimeve. Të ndërmjetësojë për transaksionet monetare (duke përfshirë dhe valutat). Të ofrojë garanci . Të shërbejë si agjente ose kësh)

Tiranë ALL

Mbi 1000000 Fitim 2015

BANKA CREDINS

K31608801O
(Veprimtaritë bankare dhe financiare. a) të gjitha format e kredidhënies, duke përfshirë edhe kredinë konsumatore e kredinë hipotekore; b) faktoringun dhe financimin e transaksioneve tregtare; c) qiranë )

Tiranë 140607000 ALL

SWISS FURNITURE HOME

L61511013F
(Import, eksport e tregtim me shumicë e pakicë i elektroshtëpiakeve, materiale elektrike, elektronike, telefonike, artikujve të mobilerise etj., Import, eksport e tregtim me shumicë e pakicë, i makinerive )

Tiranë ALL

INVG

L81316018U
()

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni