Skip to contentRezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Vasil Naçi
Rezultate gjithsej: 3

Mbi 1000000 Fitim 2015

AGNA

J62903631L
(Import eksport të mallrave industriale e ushqimore, materiale ndërtimi, prodhime bujqësore e blegtorale, prodhim e shitje pije alkoolike, pjese këmbimi, tregtimin e tyre me shumicë e pakicë si dhe transpo)

Gjirokastër 611290314 ALL

Mbi 1000000 Fitim 2015

Banka Societe Generale Albania (Ish Banka Popullore)

K41424801U
(a. Pranimi i depozitave monetare ose i fondeve të tjera të riparueshme nga publiku dhe përdorimi i tyre për dhënie kredie e vendosje në emër dhe për llogari të vet. b. Dhënie huash të të gjitha lloj)

Tiranë 335850000 ALL

ALPOWER

L02005012R
(Kryerjen e veprimtarive studimore, projektuese e zbatuese në fushën e :ndërtimeve hidroteknike si hidrocentraleve, termocentraleve, nënstacioneve elektrike. impianteve të erës, të biomasës etj;ndërtime)

Tiranë -442204 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni