Skip to content

AGE ERZEN
Last change(based on NBC extract ) made on: 2023-08-22 08:43:04
JSON

Tax Registration Number: L51810011P
Administrators: Sibora Jonuzaj
Scope: Aplikimi dhe marrja nga Qeveria Shqiptare i autorizimit për projektimin, ndërtimin dhe operimin e Hidrocentralit Erzen për prodhimin dhe shitjen e energjisë elektrike.
Other Trade Names: AGE ERZEN SHPK
Legal Form: SH.P.K Koncesionare/PPP
Foundation Year: 09/06/2015
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqiperi
Initial Capital: 100,00
Shares: 2
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 1
Male/Female: Femer
Status: Aktiv
License(s): Leje perdorimi burimi ujor per hidroenergji Baseni Erzen -
Legal Cases: I. Më datë 03.02.2016, me vendim të ortakut të vetëm, u pezullua aktiviteti i shoqërisë për një periudhë të pacaktuar. Statusi i shoqërisë ndryshoi nga “Aktiv” në “Pezulluar”.

II. Më datë 13.05.2019, me anë të kërkesës Nr.13 Prot, u kërkua aktivizimi i veprimtarisë së shoqërisë. Statusi ndryshoi nga “Pezulluar” në “Aktiv”.
Changes
Address:

Seat:
Tirane, Rruga Myrteza Kellici, Pallati ALFAM SHPK, AP D.22, KT.2

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2022: -1 581 957,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2021: 2 865 907,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2020: -1 142 701,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2019: -362 131,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: -14 196,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: -13 313,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: -29 306,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2022:16 052,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2021:4 143 177,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2020:11 695,00
Worked By : A.Lala/L.Kanani