Skip to content

ORIGO HYDROPOWER Zotëruese e një koncesioni Më shumë
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-04-01 12:18:01
JSON

NIPT: L76401206P
Administrator: Kujtim Kale
Objekti i Veprimtarisë: Ndërtimi i hidrocentraleve dhe impianteve të tjera për prodhimin e energjisë elektrike. Shfrytëzimi i tyre dhe prodhimi e tregtimi i energjisë elektrike.
Emërtime të tjera Tregtare: ORIGO HYDROPOWER
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 30/01/2017
Rrethi: Vlorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Shoqëri e Kontrolluar nga ky Subjekt: MATI HYDROPOWER, nje shoqeri koncesionare me pergjegjesi te kufizuar, e themeluar me date 11/10/2012 sipas ligjeve te Republikes se Shqiperise, me numer identifikimi biznesi NIPT L22212004A, me adrese ne Tirane, Njësia Bashkiake nr.2, Rruga "Jul Variboba", Vila nr.10, me administrator JURGEN GAISBERGER dhe Ylli Halili. ORIGO HYDROPOWER zoteron 9.99% te kapitalit te kesaj shoqerie (Sipas te dhenave te QKB deri ne daten 01.04.2022)
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Me date 20.09.2017, me vendim te asamblese se ortakeve, u pushua perkohesisht aktiviteti per nje afat te pacaktuar. Statusi ndryshoi nga: “Aktiv” ne “Pezulluar”.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vlorë, Rruga "Gjergj Kastrioti", Godina nr. 1, ne kryqezimin me Rrugen "Hamit Lumi", prane ish-NPA

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 01.04.2022
Kontrate shitblerje kuotash date 31.05.2021
Statuti i shoqerise
Vendimi per pezullimin e aktivitetit date 20.09.2017
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: -217 802,00
Punuar Nga : A.Lala