Skip to content

Bar Piceri Prego
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-01-14 11:12:47
JSON

NIPT: L71913014N
Administrator: Kujtim Kale
Objekti i Veprimtarisë: Shërbim për Bar dhe Piceri.
Emërtime të tjera Tregtare: Bar Piceri Prego
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 07/07/2017
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane Rruga Durresit, pallati 81, shkalla 4, ap.281

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 14.01.2023
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 1 353 078,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 272 232,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: -439 291,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: -2 715 742,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: -953 956,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:2 057 372,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:1 435 776,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:1 619 647,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:7 719 352,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:1 877 805,00
Punuar Nga : P. Nikolli