Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Forma Ligjore:Organizata JoFitimprurëse
Rezultate gjithsej: 13

QENDRA E ALEANCËS GJINORE PËR ZHVILLIM

K51622017B
(Sensibilizimi dhe mbrojtja e të drejtave të grave në Shqipëri)

Tiranë ALL

Qendra Komunitare "Sot për të Ardhmen"

L32221751H
(Hapja e qendrave multifunksionale me aktivitete komunitare, edukuese, formim profesional, punësim dhe këshillim për barazinë gjinore.)

Tiranë ALL

Cultural Heritage without borders Albania

L01327452C
(Trajnimi, Edukimi, Restaurimi i trashëgimisë kulturore dhe bashkëpunimi me muzeumet. (Sipas të dhënave të www.parlament.al))

Tiranë ALL

SHOQATA ARTISTIKE BUNA 2

K77314191D
(Organizimi i aktiviteteve të ndryshme artistike kulturore)

Shkodër ALL

Fondacioni "Fundjavë Ndryshe"

L61315453U
(Sipas të dhënave të marra nga https://ffn.al/, “Fundjavë Ndryshe” është nisma më sociale e bamirësisë në Shqipëri, e cila synon të përmirësojë shoqërinë, duke ndihmuar njerëzit në nevojë)

Tiranë ALL

GAVI Alliance

CH66016990061
(Promovimi i shëndetit, (i) duke siguruar vaksina dhe mjetet për t'i administruar ato te banorët e vendeve më të varfra, (ii) duke kontribuar në kërkimin dhe zhvillimin e vaksinave thelbësore për vendet)

Le Grand-Saconnex ALL

Albanian Centre for Economic Research (ACER)

ACER
(ACER kërkon të promovojë reformën ekonomike në Shqipëri duke kryer kërkime të pavarura mbi çështjet social-ekonomike dhe duke ndihmuar në krijimin e një kornize adekuate institucionale për reformat)

Tiranë ALL

Qendra për Administrim Social Ekonomik Territorial

L51423453R
(Qendra “ASET” është themeluar në vitin 2014 si një organizatë jo fitimprurëse me qëllim promovimin e drejtësisë dhe të sigurisë sociale, paqes, zhvillimit, bashkëpunimit ndërkombëtar dhe mbroj)

Tiranë ALL

SHOQATA PER PYJE DHE KULLOTA

K77925209O
()

ALL

Gruaja, Komuniteti, Mjedisi - Harmonizuar për zhvillim

L33511591H
()

Fier ALL

CREATIVE CITY

L06501192N
(AKTIVITETE TE ARTIT ,KULTURES,SPORTIT DHE PROMOVIM TURIZMI)

Shkoder ALL

RADIOPULLA COMMUNICATION AND DEVELOPMENT

L27002191W
(PROMOVIMI I POTENCIALEVE TE ZHVILLIMIT SOCIAL EKONOMIK TE VENDIT,INOVACIONIT DHE PERFSHIRJES SOCIALE)

Shkoder ALL

Fondacioni “Prek Cali” New York inc

5131566
(Qendrat Etnike dhe Imigrante, Shërbimet Njerëzore, Emigracioni)

Rockland, New York ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni